Stretchtent huren

Een stretch tent (ook wel freeform tent of flextent genoemd) is een fenomenaal bouwsel van flexibel hightech doek. De mooi gelijnde stretchtent kan op verschillende manieren worden opgezet: als luifel, als terrasoverkapping, partytent. De esthetische stretchtent past in elke omgeving. Bosjuweel maakt en verhuurt al stretchtenten sinds 2006. We waren zo’n beetje de eerste in Nederland en beschikken als makers, verhuurders en gebruikers van stretchtenten over een schat aan ervaring.

Een stretchtent voor uw evenement?

Bosjuweel verhuurt stretchtenten op bruiloften, beurzen, festivals, high tea’s, sportevenementen in binnen- en buitenland. En binnenkort misschien wel bij u in de achtertuin? We hebben een ervaren ploeg enthousiaste bouwers die veilig, vriendelijk en discreet bij u aan de slag gaan. Onze stretchtenten zijn M2 gecertificeerd, en soms zelfs M1.

Stretchtent met vloertje of complete event styling.

Bij onze stretchtenten is van alles te huur: houten vloeren, origineel meubilair, verlichting, heaters, vuurschalen.. De tenten kunnen met zijwanden worden geleverd. We houden graag rekening met uw wensen en budget, en komen desgewenst uw locatie bekijken en de mogelijkheden doorspreken.