Bosjuweel maakt en verhuurt al tipi’s (wigwam, teepee, indianentent, tipitent) uit eigen atelier sinds 1994. Als maker, verhuurder en gebruiker hebben we in de loop der jaren een schat aan kennis opgebouwd. De tipi is een prachtige tent die vele toepassingen kent en heeft ons hart al meer dan 20 jaar gestolen. Tipi rental with a smile!

Tipi huren voor een groep of met z’n tweetjes?

We verhuren tipi’s voor kleine of grote groepen van 2 tot 1000 personen. Wil je een romantische nacht in de love-tipi of liever met al je collega’s in de tipi vergaderen dat kan allemaal. En serieus, 1000 personen is geen grapje!

Tipi op locatie

Onze enthousiaste bouwers plaatsen de tipi op elke gewenste locatie. Tipi op het strand, tipi op school, tipi op de zaak, tipi op de beurs of in je achtertuin.. Bosjuweel tipi’s kom je overal tegen. Echt over de hele wereld.

Speciale tipi’s

We hebben een aantal bijzondere tipi’s in de verhuur. Zo is het mogelijk om meerdere tipi’s te koppelen tot double tipi, triple tipi of een tipikasteel! Tevens hebben we gedecoreerde tipi’s, een zwarte tipi en grote zandkleurige tipitenten die we kunnen koppelen. Nieuw is de kleurige ‘Trilodge’.

Tipi toebehoren

De tipi’s zijn te huur met of zonder inrichting. Er is een scala aan accessoires te huur bij onze tenten. Houten vloeren, vuurschalen, LED verlichting, outdoor kooksets, krukjes, tafeltjes, schapenvachten en veel meer. Kijk op de accessoire lijst.

Tipi activiteiten

Bosjuweel verzorgt ook originele activiteiten in en rondom de tipi’s. Tipi-teambuilding voor de grote mensen, Indianendagen voor de kleintjes en de snoezel-tipi voor mensen met een verstandelijke beperking. Kijk bij EVENTS voor meer informatie. Voor zowel kinderen, jongeren, volwassen, en verstandelijk gehandicapten.