Het menu vindt u onderaan deze pagina

Onvergetelijke huwelijksnacht

Bruidstipi of "Tent van 1001 nacht"?

De dag der dagen vindt een weergaloos eind in een van de liefdestenten van Bosjuweel. Speciaal voor romantische gelegenheden verhuren wij de "Bruidstipi" en de "Tent van 1001nacht".

Ook leuk zonder te trouwen!Romantische nacht in huwelijkstent

Een nacht in de Bruidstipi is onvergetelijk. Op een heerlijk zacht bed van eersteklas vachten de nacht doorbrengen naast een knisperend haardvuur. Vlammen vol passie verwarmen jullie harten. Ver weg van de drukte wordt je 's ochtends gewekt door het gezang van vogels.

Ori‘ntaalse droomtent

De 'Tent van 1001 nacht" laat je slapen als in een Ori‘ntaalse droom. Liggend op een sultansbed van roomzachte vachten, omringd door satijnen liefdeskussens, staat niets in de weg deze nacht tot een onvergetelijke te maken. Geniet van de weelde en Ori‘ntaalse mystiek van deze Marokkaanse bruidstent.

Feesttenten en attributen voor de bruiloft

We verhuren ook prachtige tenten voor de bruiloft. Vier je feest op unieke wijze in ons "Kasteel" van 4 tipi's. Compleet met houten dansvloer, tipiseats, tafeltjes, krukjes, lampjes, vuurschalen etcetera. Onze mooie stretchtenten zijn ook zeer geschikt: nieuw, prachtig en flexibel op te zetten!

Kijk hier voor accessoires, decoratie, en meer. Wat dacht je van een houtgestookte hottub naast je tent?Wat kost een huwelijkstent en wat krijg je ervoor?

De bruidstipi kost Û 350,00, en de "Tent van 1001nacht" is Û 395,00 per weekend exclusief vervoer en 21% BTW over het totaalbedrag (vervoer: 0,60/km vanuit Nijmegen; in de buurt gratis). Kijk hier voor prijzen tentenverhuur.

De bruidstipi is uitgerust met champagnekoeler, tipiseats en tafeltje, een zacht bed met eerste keus schapenvachten, lichtjes, vuurschaal, hout en bijl.

De "Tent van 1001 nacht": champagnekoeler, een bed met satijnen liefdeskussens, fijne tapijtjes en een waterpijp, rieten matten, klamboe, en andere sfeervolle snufjes. Wil je het beddengoed zelf verzorgen?

Natuurlijk zijn deze sfeervolle tenten ook te huur voor elke andere gelegenheid. Bel of mail ons gerust voor de bruidstipi, huwelijkstenten en het kasteel.
Bosjuweel

tenten en evenementen

Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen
024-3776086
e-mail info@bosjuweel.nl

tipi interieur

Interieur van de bruidstipi

huwelijkstent

De bruidstipi als huwelijkstent

Marokkaanse bruidstent

"Romantiek in de tent van 1001nacht".


terug naar boven