Kinderactiviteiten en tipi’s

Kinderen en tipi’s, dat is een gouden combinatie.
Bosjuweel komt met één of meerdere grote tipi’s (‘wigwams’) en leuke kinderactiviteiten.
We verzorgen een origineel indianen programma met o.a. tipi bouwen, naamceremonie, boogschieten, lasso werpen, tipietje-van-papier, amulet maken, verhalen vertellen, muziek en dans, koeken bakken op houtvuur en nog veel meer.
De Indianendagen van Bosjuweel zijn leuk voor jong én oud. U bepaalt hoe groot u het wilt hebben. We kunnen één dag komen met één tipi, maar ook meerdere dagen met meerdere tipi’s.

Kinderen met een beperking

Ook voor kinderen met een beperking hebben wij leuke programma’s op maat. Hier liggen zelfs de roots van onze organisatie. We hebben ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking, autisme, epilepsie, ADHD, EMG (snoezelactiviteiten!), visuele beperking etc. Er zijn soms mogelijkheden met PGB.

Indiaanse kinderactiviteiten bedrijfsfeest

Het is moeilijk om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten want ze zijn eindeloos. Neem even contact met ons op, we denken graag met u mee.

Bosjuweel verzorgt kinderactiviteiten op uw festival, familiefeest, straatfeest bruiloft,…

Een festival is leuk voor de ouders, vooral als er voor de kids zich lekker vermaken. Bosjuweel verzorgt complete kinderprogramma’s op allerlei gelegenheden. Samen stellen we een programma samen dat mooi aansluit op de doelgroep. Kleintjes? Meiden? Stoer? Ideëen genoeg! Neem contact met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen.