Workshops

Bosjuweel verzorgt enkele originele workshops in en rondom onze tenten.

Tipi Teambuilding!

Samen met je collega’s/vrienden/familieleden tipi’s bouwen. Tipi-teambuilding!
Een hele leuke activiteit voor mannen en vrouwen, jong en oud.
De stam wordt verdeeld in ‘clans’ van 5 – 10 leden. Zij krijgen een puzzelachtige opzetinstructie voor het bouwen van een flinke tipi. Welke clan heeft als eerste de tipi staan en het vuur branden? Lucifers en aanstekers inleveren!
Deze teambuilding bieden we aan als fun-activiteit maar ook als serieuze teambuilding in samenwerking met de professionals van Schouten en Nelissen.

LachYoga met YogaYet

Gezonde workshop voor lichaam en geest aangeboden door YogaYet. Jet is een zeer ervaren yogadocente en weet perfect waar ze mee bezig is. Deze workshop als vergaderbreak? In de tipi of onder een grote stretchtent, op elk gewenst evenement. Lachyoga is ! U wordt weer helemaal mens.

Percussieworkshop ism Djembeatelier

Tipi trommel workshop in samenwerking met Herman’s Djembeatelier. Herman geeft al jaren geïnspireerde percussieworkshops aan grote en kleine groepen. Onder zijn bezielende leiding kan het dak eraf! Erg leuk in de tipi, voor jong en oud.

Outdoor cooking op houtvuur

Gezellig met je vrienden of collega’s rond het vuur hangen waar de Dutch Ovens staan te pruttelen. In samenwerking met enkele bevriende keukenprin(ses)sen een mooi dooraderd stukje Wagyu wegwerken. Pizza’s bakken in de houtgestookte oventjes van Weltevree. Heel leerzaam en bovenal supergezellig! Na afloop nog een glaasje in de hottub? Tot slot lekker snurken in de tipi, dan hoeft er niemand meer te rijden en heeft iedereen lekker de tijd.