Bruiloft-tentenverhuur

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi’s, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten.
Onze tipi tenten en stretchtenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Bruiloft tenten

We hebben een ijzersterk aanbod voor alle romantici die graag hun bruiloft buiten willen vieren.  Het is nergens zo gezellig als rondom een triple-tipi met dansvloer, strobalen, kampvuur, een foodtruck erbij en misschien een splashing Dutchtub voor de kleintjes en later de groten.

Sfeer is wat wij maken. Voor een festival-bruiloft en een onvergetelijke huwelijksnacht. Vele stellen gingen je inmiddels voor. Samen vullen we het plaatje in.

Romantische nacht in huwelijkstent of Tent-Suite

De dag der dagen vindt een weergaloos slotakkoord in een van de liefdestenten van Bosjuweel. Speciaal voor romantische gelegenheden verhuren wij de “Bruidstipi” en de “Yurt-Suite”.

Op een heerlijk zacht bed van eersteklas vachten de nacht doorbrengen naast een knisperend haardvuur. Vlammen vol passie verwarmen jullie harten. Ver weg van de drukte wordt je ‘s ochtends gewekt door het gezang van vogels. Onvergetelijk!

Laat je gasten slapen in onze pop-up tipi's

Je laat je gasten na zo’n leuk feest natuurlijk niet zomaar vertrekken. Laat ze ter plekke overnachten in een kant en klare pop-up tipi. Alleen slaapzakje meenemen. Afterparty.

Feesttenten

We verhuren prachtige tenten voor de bruiloft. Vier je bruiloft in festival-stijl op unieke wijze in ons “Kasteel” van 4 geschakelde tipi’s. Compleet met houten dansvloer, tipiseats, tafeltjes, krukjes, lampjes, vuurschalen et cetera. 

ATTRIBUTEN VOOR DE BRUILOFT

In samenwerking met bevriende stylisten kunnen we een betoverend tafereel neerzetten.

Galerij

accessoires

Er is een scala aan accessoires te huur bij onze tenten.

Houten vloeren, vuurschalen, LED verlichting, outdoor kooksets, krukjes, tafeltjes, schapenvachten en veel meer. Kijk op de accessoire lijst.