Bruiloft tenten

We hebben een ijzersterk aanbod voor alle romantici die graag hun bruiloft buiten willen vieren.  Het is nergens zo gezellig als rondom een triple-tipi met dansvloer, strobalen, kampvuur, een foodtruck erbij en misschien een splashing Dutchtub voor de kleintjes en later de groten. Sfeer is wat wij maken. Voor een festival-bruiloft en een onvergetelijke huwelijksnacht..Vele stellen gingen je inmiddels voor. Samen vullen we het plaatje in.

Feesttenten en attributen voor de bruiloft

We verhuren prachtige tenten voor de bruiloft. Vier je bruiloft in festival-stijl op unieke wijze in ons “Kasteel” van 4 geschakelde tipi’s. Compleet met houten dansvloer, tipiseats, tafeltjes, krukjes, lampjes, vuurschalen et cetera. Heel goed in combinatie met onze stretchtenten! In samenwerking met bevriende stylisten kunnen we een betoverend tafereel neerzetten.

Laat je gasten slapen in onze pop-up tipi’s

Je laat je gasten na zo’n leuk feest natuurlijk niet zomaar vertrekken. Laat ze ter plekke overnachten in een kant en klare pop-up tipi. Alleen slaapzakje meenemen. Afterparty.

Romantische nacht in huwelijkstent of Tent-Suite

De dag der dagen vindt een weergaloos slotakkoord in een van de liefdestenten van Bosjuweel. Speciaal voor romantische gelegenheden verhuren wij de “Bruidstipi” en de “Yurt-Suite”.
Op een heerlijk zacht bed van eersteklas vachten de nacht doorbrengen naast een knisperend haardvuur. Vlammen vol passie verwarmen jullie harten. Ver weg van de drukte wordt je ’s ochtends gewekt door het gezang van vogels. Onvergetelijk!