Tipi stretchtent kopen

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi tenten, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten.
Onze tipi’s en strechtenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Welke soort tent wil je kopen?

Een tent kopen

De koop van een tipi of stretchtent is altijd een persoonlijk gebeuren waarbij we zo goed mogelijk luisteren naar de klant. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een passend advies geven. We verkopen zowel nieuwe als gebruikte tipi en stretchtenten. 

Onze tipi’s en stretchtenten worden met de hand vervaardigd in ons eigen atelier. We bieden graag een goede service en daarom bespreken we altijd met de klant de ins en outs van onze tenten zodat je een goede keuze kan maken.

Tipi’s en stretchtenten zijn er in soorten en maten. Wij weten alles van de verschillende kwaliteiten doek en andere gebruikte materialen.

Stretchtent kopen

Bosjuweel maakt en verkoopt stretchtenten (flextenten, freeform tenten) uit eigen atelier. Daarnaast zijn we importeur en reseller van verschillende makers uit de hele wereld. 

Stretchtenten zijn nog niet zo heel lang op de markt in Nederland, en de ontwikkeling van de stretchtent gaat snel. Wij zitten dicht bij het vuur weten uit ervaring wat de (on)mogelijkheden zijn van stretchtenten.

Tipi kopen

Een Tipi kopen doe je bij Bosjuweel! Wij maken tipi’s (wigwam indianentent) in eigen atelier. Nederlands fabricaat voor een mooie prijs.

De keuze van de maat tipi is afhankelijk van het gebruik. Wij adviseren u graag welke tent voor u het meest geschikt is. Het is mogelijk alleen een buitendoek of andere losse onderdelen te bestellen.