Tipi kopen

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi’s, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten.
Onze tipi tenten en stretchtenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Tipi Teepee Indianentent
kopen

Een Tipi Teepee Indianentent kopen doe je bij Bosjuweel! Wij maken tipi’s (teepee tepee indianentent).

Handgemaakte tipi’s uit eigen NL atelier voor een mooie prijs! Al meer dan 25 jaar.

P.S: Een “wigwam” is wat anders.. zie onderaan..

Tiptop tipi service

De kwaliteit van onze tipi’s wordt bepaald door het binnen- en buitendoek, de palen, het model en de naaikunst. Wij zijn dagelijks met tipi’s in de weer, ook als gebruikers, en hebben een schat aan ervaring opgebouwd. Daarnaast bieden wij een uitstekende service.

De keuze van de maat tipi is afhankelijk van het gebruik. Wij adviseren u graag welke tent voor u het meest geschikt is. Het is mogelijk alleen een buitendoek of andere losse onderdelen  te bestellen. Er is een prijslijst beschikbaar.

Tipi doek: kwaliteit

We gebruiken eersteklas Ten Cate tentdoek, polycotton van 440 gr./m2. Dit gaat veel langer mee dan katoendoek. Het oogt en voelt hetzelfde als katoen, maar is een mengsel van polyester en katoenvezels. Katoenvezels zorgen voor een goede ventilatie en trekken het doek dicht wanneer het nat wordt. Polyester zorgt voor duurzaamheid en grote scheursterkte, ook na jaren gebruik.

Het buitendoek is behandeld tegen rot, schimmel en weer en is waterdicht. Natuurlijk is ook vlamwerend doek klasse M2 beschikbaar. In vele kleuren.

Wij gebruiken 320 gr/m2 katoendoek als binnendoek; dit heeft minder te verduren, is lichter en is behandeld tegen schimmel, weer en rot en het is waterdicht. De binnendoeken hebben een waterwerende slikrand.

Tipi's in soorten en maten

We maken tipi tenten in diverse soorten en maten. Kleine kindertipi of speeltipi, tipi’s in diverse kleuren, met of zonder decoratie, met of zonder regenhoed, double tipi, triple tipi etcetera. Ook ruime keuze in gebruikte tipi’s.

Tipi palen

Voor de palen wordt douglas en fijnspar uit lokale bossen gebruikt. Het is duurzaam en flexibel hout.

Tipi tent, tepee, teepee, indianentent kopen iets voor u?

Een tipitent kopen is ideaal voor: campings, particulieren tipi in de tuin, instelllingen voor gehandicapten, trainingsbureaus, festival organisatoren, outdoor bedrijven, coaching en.. Pharrell Williams!

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een tipi en een wigwam?

Dat lees je hier op wikipedia.

 

KOOP TENTEN

Naast het verhuren van tenten, produceren en verkopen we ook tenten, en resellen we tenten die we vanuit de hele wereld importeren.