Bedoeinentent huren

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi’s, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten.
Onze tipi tenten en stretchtenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Bedoeïenen tent of
berbertent huren

Authentieke tent voor expositie, evenement of beurs

Maak iets bijzonders van je tuinfeest, festival of beursstand. Deze tenten hebben een unieke uitstraling. Bosjuweel verhuurt er de passende inrichting bij kijk op de lijst. De tent is laag, alleen in het midden van de tent kan je staan. De tenten worden geplaatst met een bruine canvas cover om ze waterdicht te maken.

MAteriaal

De bedoeïenen, berbertent of nomadentent komt rechtstreeks uit Noord-Afrika. De wol voor deze tent is met de hand geschoren, gesponnen en geweven. Deze tenten worden tot op de dag van vandaag gebruikt. Een heerlijke schaduwtent voor een hete dag. Proef de Sahara!

Op elke locatie

Omdat we al tenten verhuren sinds 1994 hebben we al vele locaties voorbij zien komen. We kennen de mooiste plekjes voor uw buitenbruiloft, teamtraining of kampeerweekend met de familie.

We kunnen u helpen met het zoeken naar de mooiste locatie. Passend binnen uw budget en wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

passende accessoires

Bij deze tenten is een passende en sfeervolle inrichting te huur.

accessoires

Er is een scala aan accessoires te huur bij onze tenten.

Houten vloeren, vuurschalen, LED verlichting, outdoor kooksets, krukjes, tafeltjes, schapenvachten en veel meer. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Over Bosjuweel

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi tenten, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten. Dat doen we met plezier en toewijding, op elke gewenste locatie. 

Contact

+31 24-3776086

info@bosjuweel.nl

Bosjuweel B.V.
Spijkerweg 3b
6584 AB
Molenhoek (bij Nijmegen)

TRANSLATE