Yurt Tent Huren

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi’s, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten.
Onze tipi tenten en stretchtenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Yurt of Ger huren

Yurt, Jurt, Ger of Joert; een tent als een tempel

Onze yurts komen rechtstreeks uit Mongolië waar ze met de hand zijn gemaakt en gedecoreerd. In heel Centraal Azië wordt de yurt tot op de dag van vandaag door vele families gebruikt als huis. De mooiste yurts zijn te huur bij Bosjuweel. Wij plaatsen ze waar u maar wilt.

yurt huren Bosjuweel

Sfeer

Onze yurts voor de verhuur komen rechtstreeks uit Mongolië waar ze op de traditionele manier met de hand zijn gemaakt. Een traditioneel beschilderd houten wiel vormt de nok van de yurt, hierin zijn tientallen beschilderde houten spaken gestoken.

Op elke locatie

Onze enthousiaste bouwers plaatsen de yurt op elke gewenste locatie. Yurt op het strand, yurt op school, yurt op de zaak, yurt op de beurs of in je achtertuin.

Bosjuweel yurts kom je overal tegen!

Winterseizoen

De yurt is geïsoleerd met dikke lagen vilt en er staat indien gewenst een traditionele houtkachel in. Zo is deze tent ook prima geschikt voor activiteiten in het koude seizoen.

FORMAAT

Onze yurts zijn 6 of 7 meter in diameter. De nok is ongeveer 3 tot 4 meter hoog. Om de yurt op te zetten hebben we een vlak nodig met een diameter van minimaal 7 meter. Een yurt kan zonder haringen geplaatst worden. Een houten vloer is leverbaar.

KOOP TENTEN

We verhuren niet alleen tenten, we produceren en verkopen ook tenten en resellen tenten die we importeren uit de hele wereld.