Tipi huren

Een tipi huren bij Bosjuweel. Wij maken en verhuren onze tipi’s met zorg en aandacht. Tipi verhuur met een glimlach.

Beleef de tipi!

Tipi huren

Bosjuweel maakt en verhuurt al tipi’s (wigwam, teepee, indianentent, tipitent) uit eigen atelier sinds 1994. Als maker, verhuurder en gebruiker hebben we een schat aan kennis opgebouwd.

De tipi is een prachtige tent die vele toepassingen kent en ons hart heeft gestolen. Tipi rental with a smile!

Tipi's klein en groot

We verhuren tipi’s voor kleine of grote groepen van 2 tot 1000 personen. Wil je een romantische nacht in de love-tipi of liever met al je collega’s in de tipi vergaderen? Het kan allemaal.

En serieus, 1000 personen is geen grapje!

Op elke locatie

Onze enthousiaste bouwers plaatsen de tipi op elke gewenste locatie. Tipi op het strand, tipi op school, tipi op de zaak, tipi op de beurs of in je achtertuin.

Bosjuweel tipi’s kom je overal tegen. Echt over de hele wereld. we kunnen je helpen zoeken naar de juiste locatie.

Speciale tipi’s

We hebben een aantal bijzondere tipi’s in de verhuur. Zo is het mogelijk om meerdere tipi’s te koppelen tot double tipi, triple tipi of een tipikasteel! Tevens hebben we gedecoreerde tipi’s, een zwarte tipi en grote zandkleurige tipitenten die we kunnen koppelen. Nieuw is de kleurige ‘Tripod tipi’. Bekijk de tipi gallery hieronder.

Tipi Activiteiten

Bosjuweel verzorgt ook originele activiteiten in en rondom de tipi’s. Tipi-teambuilding is een originele outdoor activiteit voor je groep.

Of wat te denken van een snoezel-tipi voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Galerij

accessoires

Er is een scala aan accessoires te huur bij onze tenten.

Houten vloeren, vuurschalen, LED verlichting, outdoor kooksets, krukjes, tafeltjes, schapenvachten en veel meer. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

KOOP TENTEN

Naast het verhuren van tenten, produceren en verkopen we ook tenten, en resellen we tenten die we vanuit de hele wereld importeren.