Tripod tipi huren

Huur een Tripod Tipi bij Bosjuweel. Een kleurrijke tipi telg voor festival, outdoor wedding of sportkamp.
Onze tenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

TRIPOD TIPI

Tripod tipi een kleurrijke tipi telg

De Tripod tipi is een afgeleide van de tipi. Bij de Tripod tipi zit het frame aan de buitenkant van de tent. Tripod tipi’s zijn vrolijk gekleurd en brengen veel sfeer.  Deze Tripod tipi tenten zijn te huur bij Bosjuweel. Wij plaatsen ze waar u maar wilt.

tripod tipi Bosjuweel

FORMAAT

Tripod tipi’s zijn 5m in doorsnede en bieden plaats aan 4 slapers. Vaak worden ze als luxe accommodatie voor 2 personen op festivals verhuurd. Om de Tripod tipi  op te zetten hebben we een vlak nodig met een diameter van minimaal 6 meter.

kleurrijk

Tripod tipi’s zien er goed uit in groepen op festivals.

Deze praktische tenten geven je een huiselijk gevoel en het sterke doek zorgt voor voldoende beschutting tegen de elementen.

Op elke locatie

Onze enthousiaste bouwers plaatsen de Tripod tipi’s op elke gewenste locatie. Tripod tipi’s op het strand, op school, op de zaak, op de beurs of in je achtertuin.

Bosjuweel kom je overal tegen!

accessoires

Hot Tub huren bij Bosjuweel

Er is een scala aan accessoires te huur bij onze tenten.

Hot tub, houten vloeren, vuurschalen, LED verlichting, outdoor kooksets, krukjes, tafeltjes, schapenvachten en veel meer. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

HUUR ANDERE TENTEN

KOOP TENTEN

Naast het verhuren van tenten, produceren en verkopen we ook tenten, en resellen we tenten die we vanuit de hele wereld importeren.