Stretchtent kopen

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi’s, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten.
Onze tipi tenten en stretchtenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Stretchtent flextent kopen

Bosjuweel maakt en verkoopt stretchtenten (flextenten, freeform tenten) uit eigen atelier. Daarnaast zijn we importeur en reseller van verschillende makers uit de hele wereld.

Stretchtenten zijn nog niet zo heel lang op de markt in Nederland, zo omstreeks 2006, en de ontwikkeling van de stretchtent gaat snel. Wij zitten dicht bij het vuur weten uit ervaring wat de (on)mogelijkheden zijn van stretchtenten. Nieuw of gebruikt.

stretchtent kopen nederland

Stretchtent kwaliteiten

stretchtent te koop limburg gelderland

Er zijn verschillende kwaliteiten stretchtent-doek leverbaar bij Bosjuweel. Allen met hun eigen specifieke toepassing. Soms volstaat een lichte kwaliteit, bijvoorbeeld voor een luifeltje aan een foodtruck. Voor permanente toepassingen is er zwaarder doek.

Om door de bomen het bos te blijven zien voeren wij 3 kwaliteiten stretchtent-doek. De verkoop van een stretchtent gaat altijd samen met een persoonlijk advies.

Er is ook een ruime keuze aan gebruikte stretchtenten!

Stretchtent toepassingen

stretchtent kopen prijzen

Zo flexibel als het doek van een stretchtent is, zo zijn ook de toepassingsmogelijkheden. We plaatsten stretchtenten aan gevels, over steigers, aan containers, als terrasoverkapping.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Stretchtent toebehoren

Denk hierbij aan palen, touwen, karabiners, haringen; de zogenaamde ‘rigging’. Speciale wensen op verzoek.

Stretchtent
veiligheid

Onze tenten zijn brandveilig klasse M1 of M2 en worden geleverd met certificaat en een opzetinstructie. Indien gewenst kunnen wij de tent voor u opbouwen op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland.

Stretchtent of flextent kopen interessant voor u?

Velen gingen u voor! Wij verkopen stretchtenten aan: particulieren. tentverhuurbedrijven, evenementenbedrijven, foodtrucks, hotels, restaurants, standpaviljoens, cateraars, cafe’s, outdoor organisaties

Persoonlijk stretchtent advies op locatie

Het kopen van een stretchtent vraagt om een persoonlijk advies. Neem contact met ons op en we vertellen u alles wat we weten over deze mooie tenten -dat is veel!

U bent van harte welkom op onze verkooplocatie in Molenhoek bij Nijmegen om de verschillende kwaliteiten te bekijken. Indien gewenst komen we bij u langs om de locatie te beoordelen. Maak een afspraak want we zijn veel onderweg!

 

KOOP TENTEN

Naast het verhuren van tenten, produceren en verkopen we ook tenten, en resellen we tenten die we vanuit de hele wereld importeren.