Marokkaanse Tent huren

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi’s, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten.
Onze Marokkaanse tenten en Bedoeïnententen verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Marokkaanse tent of
Khaima huren

Marokkaanse Tent te huur uit het sprookje van 1001 nacht

Wij verhuren sfeervolle en authentieke Marokkaanse tenten; ook wel khaima of khaima’s genoemd. Deze rijk gedecoreerde tenten zijn afkomstig uit Noordafrika.

Van buiten is de khaima of Marokkaanse tent wit met zwarte motieven. Binnen is deze feestelijke tent voornamelijk rood, geel en groen. Je stapt zo het sprookje van 1001 nacht binnen.

Marokkaanse tenten

Deze sfeervolle tenten zijn te huren en zeer geschikt voor een bruiloft, Marokkaans evenement, personeelsuitje of Oriëntaals feest. Met een doorsnede van ca 5m.

Of een romantische 1001 nacht..

 

Combinaties

We kunnen tenten koppelen met zijwanden en een sfeervol plein maken. Dat kan vervolgens weer overkapt worden met een luifel of stretchtent. Of een combi met onze authentieke berbertent of bedoeïenentent.

De zijwanden van deze tenten zijn zeer decoratief en worden ook los verhuurd.

Oriëntaalse decoratie

Bij deze tenten is een sfeervolle passende inrichting te huur in oriëntaalse sfeer. Krukjes, tafeltjes, tapijten u vindt het hier.

accessoires

Er is een scala aan accessoires te huur bij onze tenten.

Houten vloeren, vuurschalen, LED verlichting, outdoor kooksets, krukjes, tafeltjes, schapenvachten en veel meer. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

HUUR ANDERE TENTEN

KOOP TENTEN

We verhuren niet alleen tenten, we produceren en verkopen ook tenten en resellen tenten die we importeren uit de hele wereld.