Accessoires

 Tenten, accessoires en toebehoren huur je bij Bosjuweel. Verhuur van decoratie en event styling.

Originele accessoires te huur zoals een hot tub, vuurschalen, schapenvachten en veel meer.

We helpen je graag het plaatje compleet te maken.

Accessoires

Bosjuweel verhuurt een ruim assortiment aan decoratie materialen bij de tenten. Zo verhuren we vloeren, schapenvachten, meubilair, kooksets houtvuur, LED verlichting en veel meer.

Kijk hieronder en doe er uw voordeel mee! Staat er iets niet bij? We werken samen met andere verhuurbedrijven en stylingbureau’s. Laat uw wensen weten en we helpen u graag. 

Als je uitgekeken bent op de standaard partyverhuur

Waar huur je een outdoor cooking set? Zoek je Oosterse tapijten? 150 schapenvachten? Een ronde gelakte houten vloer? Klik hier voor de prijslijst.

Een beetje vreemde maar wel leuke eend in de bijt is de houtgestookte hottub die je bij Bosjuweel kunt huren. Het is een originele Dutchtub. Dutch design van grote klasse.

Huur een mooie houten vloer bij je tent. Wij leggen ze graag!

Tuinfeestje?

Leuk een tuinfeest! Met de originele en sfeervolle materialen van Bosjuweel is je tuin al een feestje voordat de gasten er zijn!

Betaalbare Beursstand?

Met ons veelzijdige assortiment aan tenten en toebehoren kunnen we originele beursstands creëeren. Voor een mooie prijs!

Over Bosjuweel

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi tenten, stretchtenten, yurts, dome-tenten en Marokkaanse tenten. Dat doen we met plezier en toewijding, op elke gewenste locatie. 

Contact

+31 24-3776086

info@bosjuweel.nl

Bosjuweel B.V.
Spijkerweg 3b
6584 AB
Molenhoek (bij Nijmegen)

TRANSLATE

Bosjuweel – 2020 | Website door Aanpoters marketingbureau