Hottub huren

Huur een hot tub bij Bosjuweel! Dutchtub huren 🙂

Hottub huren

Verhuur houtgestookte hottub, Dutchtub te huur

Een beetje vreemde maar wel leuke eend in de bijt is de houtgestookte hottub die je bij Bosjuweel kunt huren. Het is een originele Dutchtub; een echte Dutch design klassieker. Op de vrije dag hangen we er zelf ook graag in.

Voor onvergetelijke momenten met je partner, kinderen, collega’s, vrienden of super-de-luxe in je uppie! De hottub is een graag geziene gast naast een tipi, en doet het ook heel goed op bruiloften, sportevenementen en tuinfeestjes. Ook in de winter!

Hot Tub huren bij Bosjuweel

Hoe werkt het met de houtgestookte hottub?

Wij plaatsen de hottub op elke gewenste locatie en sluiten deze voor je aan. Of je haalt de tub af op een van onze locaties rondom Nijmegen en bespaart de nodige kosten. De aanhanger staat klaar.

Hoe wordt de hottub verwarmd?

Het handigst is om de tub te vullen met warm water door middel van de bijgeleverde slang van ca 20m. Als het bad gevuld is kan het vuur in de spiraal gestookt worden. Dan blijft de tub lekker op temperatuur zo lang u wilt.

Heeft u geen warm water op de locatie? Geen nood, de tub kan ook volledig met hout worden opgewarmd. Dat duurt een paar uurtjes. Vaak erg gezellige uurtjes als je met het gezelschap rondom het vuur gaat zitten met wat lekkers erbij.  Kastanjes poffen, worstjes braden, marshmellows… Ondertussen komt het moment naderbij dat het bad op temperatuur is. Tot in de kleine uurtjes.. onder de maan en de sterren..

Prijs hottub huren

De prijs voor het huren van deze leuke hottub bedraagt € 275,- per dag/weekend. Wij komen deze dan bij je thuis brengen en installeren. Daarbij komen nog de kosten voor het hout, je hebt ongeveer 3 kruiwagens nodig.

Per gereden kilometer rekenen wij € 0,65 gerekend vanaf Molenhoek bij Nijmegen.

 

Het kan ook goedkoper als je de hot tub zelf komt ophalen, hij staat op een aanhangertje. In dit geval bedraagt de prijs € 185,- per dag/weekend.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Hottub verhuur -with a smile- en een duidelijke handleiding.

Een kind kan de was doen!