Stretchtent huren

Bosjuweel maakt en verhuurt al meer dan 25 jaar tipi’s, stretchtenten, yurts en Marokkaanse tenten.
Onze stretchtenten (of flextenten) verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Stretchtent huren

Een stretchtent (ook wel freeform tent of flextent genoemd) is een fenomenaal bouwsel van flexibel hightech doek. De mooi gelijnde stretchtent kan op verschillende manieren worden opgezet: als luifel, als terrasoverkapping, partytent. De esthetische stretchtent past in elke omgeving.

Bosjuweel maakt en verhuurt al stretchtenten sinds 2006. We waren zo’n beetje de eerste in Nederland en beschikken als makers, verhuurders en gebruikers van stretchtenten over een schat aan ervaring. Wilt u een stretchtent huren? Zoek niet verder en vraag een vrijblijvende offerte.

Stretchtent huren Gelderland Nijmegen

Stretchtent op uw evenement?

Bosjuweel verhuurt stretchtenten op bruiloften, beurzen, festivals, high tea’s, sportevenementen in binnen- en buitenland. En binnenkort misschien wel bij u in de achtertuin? We hebben een ervaren ploeg enthousiaste bouwers die veilig, vriendelijk en discreet bij u aan de slag gaan. Onze stretchtenten zijn M2 gecertificeerd, en soms zelfs M1.

Stretchtent verhuur op elke locatie

Omdat we al tenten verhuren sinds 1994 hebben we al vele locaties voorbij zien komen. We kennen de mooiste plekjes voor uw buitenbruiloft, teamtraining of kampeerweekend met de familie.We kunnen u helpen met het zoeken naar de mooiste locatie. Passend binnen uw budget en wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

Stretchtent huren en event styling.

Een stretchtent huren met toebehoren zoals: houten vloeren, origineel meubilair, verlichting, heaters, vuurschalen.. De tenten kunnen met zijwanden worden geleverd. Daarbij houden we graag rekening met uw wensen en budget. En we komen desgewenst uw locatie bekijken en de mogelijkheden doorspreken.

Galerij

accessoires

Er is een scala aan accessoires te huur bij onze tenten.

Houten vloeren, vuurschalen, LED verlichting, outdoor kooksets, krukjes, tafeltjes, schapenvachten en veel meer. Klik hier voor de lijst. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

HUUR ANDERE TENTEN

KOOP TENTEN

We verhuren niet alleen tenten, we produceren en verkopen ook tenten en resellen tenten die we importeren uit de hele wereld.