Bent u van plan een tipi (teepee, wigwam, indianentent) of een stretchtent (flextent) te kopen? Dan bent u bij Bosjuweel aan het juiste adres. We maken deze tenten al 25 jaar in eigen atelier. Brandwerend gecertificeerd. Gemaakt van het beste doek.

 

Tipi kopen

Tipi kopen bij Bosjuweel

 

Stretchtent kopen

stretchtent kopen Bosjuweel

 

De tipi- en stretchtenten van Bosjuweel worden handgemaakt in eigen atelier. Dat doen we al ruim 25 jaar. Tel daarbij op dat we deze tenten ook al die jaren op een behoorlijke schaal verhuren en u begrijpt dat we erg veel ervaring met deze tenten hebben.

 

Wilt u een tipi kopen of een stretchtent kopen?

We geven graag een goed advies. Welk gebruik, formaat, type doek, toebehoren? Er is keuze genoeg en wij kunnen helpen bij het maken van de beste keuze.

Neem contact met ons op om te kijken wat voor u de meest geschikte tent is.

 

Een nieuwe of een gebruikte tipi of stretchtent?

Beide is mogelijk. Onze tipi en stretchtenten worden nieuw op bestelling en op maat gemaakt. Maar ook hebben we altijd een flinke voorraad gebruikte tipi’s en stretchtenten. deze tenten komen uit de verhuur en worden na verschillende gebruiksperioden te koop gezet.

 

Service en Garantie

We geven garantie op de nieuwe tenten. Gebruikte tipi en stretchtenten vallen niet onder de garantie. We bieden een goede service en kunnen alles in eigen huis repareren tegen een schappelijk tarief. Spoedklussen lukken bijna altijd.

 

Tipi of stretchtent leasen?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Het is een uitkomst voor bijvoorbeeld campings of locatie-eigenaren die wel de tent maar niet het opzetten, afbreken, drogen en opslaan willen. Wij nemen graag deze zorg uit handen. Zo heeft u altijd een mooie en goed opgezette tent staan.