Het menu vindt u onderaan deze pagina

Tipiverhuur op locatie

Huur een Bosjuweel tipi waar u maar wilt

Wij verhuren voor uw groep originele tipi's. Deze tipi's zijn in ons eigen atelier gemaakt naar Lakota-model. De tipi wordt al eeuwen door verschillende volkeren in noordelijke gebieden gebruikt. Een tipi is het hele jaar door comfortabel; in de tipi kan een vuurtje gestookt worden. Beleef het zelf!

Klik hier voor de tipi verhuur prijslijst.Tipiverhuur en andere mogelijkheden, workshops en activiteiten

Onze tipi's worden gebruikt voor: outdoor activiteiten, festivals, feesten, familie uitjes, tipi-teambuilding, kampen, workshops, bruiloften, kinderfeestjes, schoolkampen, vergaderingen enz.

Tipitenten kunnen ook binnen worden opgesteld als exporuimte op beurzen of als aankleding van feest of evenementen. Wij hebben originele workshops en activiteiten in en rondom onze tenten of bouwen voor uw groep een compleet tentenkamp. Bij onze tipi's zijn sfeervolle inrichtingen te huur.

Klik hier voor de tipi verhuur prijslijst, en hier voor tipi foto's.Tipiverhuur op locatie waar u maar wilt

Bosjuweel plaatst tipi's waar en wanneer u maar wilt, door heel Europa. Tipiverhuur is er voor individuele genieters maar ook voor groepen tot 1000 personen. Zelf bouwen en vervoeren van tipi's behoort tot de mogelijkheden. Er staat een aanhanger voor u klaar.

Tipiverhuur voor grote groepen

Onze tipi's kunnen aaneengeschakeld worden met behulp van een tipi-tussendoek. Hierdoor ontstaat een indrukwekkende "Double Tipi" of een "Kasteel" tot wel 20 x 20m. Hierin kunnen groepen tot ca. 200 personen terecht.

Klik hier voor de tipi verhuur prijslijst.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw groep voor een verassend tipi tentenkamp.

Tipi's  op de mooiste locaties in NL of Europa..

Bosjuweel

Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen
024-3776086
e-mail info@bosjuweel.nl

 


 

tipikamp bedrijven Samen tipi's bouwen: leuke tipi-teambuilding.dubbele-tipi Tipi's gekoppeld: Big Tipi!


terug naar boven